Тотнъм и Сити ще си спретнат голово реми


П. Пенков

Тотнъм и Сити ще си спретнат голово реми

Тотнъм - Манчестър Сити
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 28.08.2011
Час: 15:30
Съдия: Фил Дауд


Амбиционзните Тотнъм и Манчестър Сити се изправят един срещу друг в двубой от 3-я кръг на английската Висша лига. Стадион "Уайт Харт Лейн" ще посреще за първи път от този сезон среща от елита на Англия, след като среща Тотнъм-Евертън, от първия кръг на надпреварата, беше отложена, поради размириците в английската столица. Шпорите все още нямат спечелена точка, върепки че са с мач по-малко от своите опоненти. Преди седмица съставът на Хари Реднап не успя да се противопостави при гостуването си на Манчестър Юнайтед и загуби от червените дяволи с 3:0 на стадион "Олд Трафорд". Добрата новина е, че Тотнъм се класира за груповата фаза на Лига Европа, побеждавайки Харт с общ резулат 5:0. Така лондончани ще са в една група с Рубин Казан, ПАОК и Шамрок Роувърс.

Лука Модрик изглежда, че ще изигра първия си мач за Тотнъм от новия сезона, след като поднови тренировки през тази седмица. Хърватинът страдаше от разтежение, докато съотборниците му Джейрмейн Джинас и Алън Хътън също се възстановиха от травмите си, съответно в ахилеса и в коляното. Уилям Галас, Стивън Пиенар, Ледли Кинг, Уилсън Паласиос и Сандро ще пропусна двубоя съ Сити, поради контузии, а Емануел Адебайор не може да вземе участие срещу бившия си клуб.

Успеваемостта на Манчестър Сити, досега през кампанията, е 100 процентова. В първият си мач за сезона те постигнаха категорична домакинска победа с 4:0 над новака Суонзи Сити, а седмица по-късно надиграха Болтън Уондърърс с 3:2 на собствения им "Рийбок Стейдиъм". Роберто Манчини сподели задоволството си от представянето на тима през новката кампания,  като подчерта амбициите на отбора за спечелване на титлата в края на кампанията.

Поредното ново лятно попълнение в състава на гражданите - Самир Насри може да направи дебюта си в мача срещу Тотнъм. Халфът Найджъл Де Йонг е единственият с контузия в лагера на Манчестър Сити, тъй като изпитва болки в ходилото си. Карлос Тевес вероятно отново ще започне от резервната скамейка, след като спекулациите му за напускане на "Етихад Стейдиъм" се засилиха.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

30 юли Брайтън - Тотнъм 2:3 (Приятелска среща)
06 август Тотнъм - Атлетик Билбао 2:1 (Приятелска среща)
18 август Хартс - Тотнъм 0:5 (Лига Европа)
22 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:0 (Висша лига)
25 август Тотнъм - Хартс 0:0 (Лига Европа)

Манчестър Сити:

30 юли Ирландия 11 - Манчестър Сити 0:3 (Приятелска среща)
31 юли Манчестър Сити - Интер 3:0 (Приятелска среща)
07 август Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Къмюнити Шийлд)
15 август Манчестър Сити - Суонси 4:0 (Висша лига)
21 август Болтън - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Манчестър Сити

121 мача
48 победи за Тотнъм
30 равенства
43 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 172:165 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 2.87
Равен - 3.30
Манчестър Сити - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 2.88
Равен - 3.15
Манчестър Сити - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147