Фулъм ще си тръгне без точка от Сейнт Джеймсис Парк


П. Пенков

Фулъм ще си тръгне без точка от Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Фулъм
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 28.08.2011
Час: 15:00
Съдия: Кевин Френд


Нюкасъл срещи Фулъм е първият двубой от неделния ден на английската Висша лига. Домакините от "Сейнт Джеймсис Парк" все още продължават да показват добри резултати, въпреки че титулярните играчи на клуба напускат състава. След като през януари Анди Керъл примна на "Анфийлд", през това лято Хосе Енрике повтори стъпката му, а Джоуи Бартън бе привлечен от Куинс Парк Рейнджърс, разширявайки празнотата оставена от Керъл и Енрике. В първият кръг от новаката кампания свраките завършиха при нулево равенство у дома срещу Арсенал, а седмица по-късно надиграха Съндърланд с 1:0 на собствения им "Стейдиъм ъф Лайт". Съставът на Алън Пардю можеше да не продължи в турнира Карлинг Къп, след като през седмицата изгра оспорван двубой срещу Скънторп. В третия кръг от надпреварата, двата отбора завършиха наравно 1:1, но в продължението на срещата Сами Амеоби донесе победата за Нюкасъл.

Централният бранител на Нюкасъл Майк Уилямсън ще отсъства от терените в продължение на шест седмици, поради тежка контузия в глезена, докато стража Стийв Харпър е аут, поради болки в коляното. Шола Амеоби вероятно няма да вземе участие, тъй като страда от травма в бедрената кост.

Съперникът им Фулъм успя да спечели само точка от изминалите два кръга от сезона. Тя беше извоювана в първият мач на котиджърс - срещу Астън Вила, който завърши при нулево равенство. В следващият уикенд съставът на Мартин Йол претърпя поражение при визитата си на Уулвърхемптън, който по този начин запази 100% си успеваемост. Котиджърс намериха място в групите на турнира Лига Европа, след като отстраниха Днепър с общ резултат 3:1. Жребият отреди Фулъм да заеме място в Група К заедно с Твенте, Одензе и Висла Краков.

Боби Замора и Джон Арне Рийзе са под съмнение за гостуването на Нюкасъл. Те пропуснаха реванша срещу Днепър, тъй като и двамата страдаха от контузии. Боби Замора изпитваше болки в глезена си, докато Рийзе има травма в слабините, а Саймън Дейвис ще бъде аут за няколко месеца, поради контузия в коляното.

Прогноза: Нюкасъл - Фулъм 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

27 юли Кълъмбъс Крю - Нюкасъл 0:3 (Приятелска среща)
31 юли Лийдс - Нюкасъл 3:2 (Приятелска среща)
13 август Нюкасъл - Арсенал 0:0 (Висша лига)
20 август Съндърланд - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
25 август Скънторп Юнайтед - Нюкасъл 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)

Фулъм:

04 август Фулъм - РНК Сплит 2:0 (Лига Европа)
13 август Фулъм - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
18 август Фулъм - Днепър 3:0 (Лига Европа)
21 август Уулвърхемптън - Фулъм 2:0 (Висша лига)
25 август Днепър - Фулъм 1:0 (Лига Европа)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Фулъм

34 мача
10 победи за Нюкасъл
7 равенства
17 победи за Фулъм
Голова Разлика: 55:50 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 2.10
Равен - 3.25
Фулъм - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 2.00
Равен - 3.15
Фулъм - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134