Съндърланд и Нюкасъл ще желaят да се оттърсят от равенствата


П. Пенков

Съндърланд и Нюкасъл ще желaят да се оттърсят от равенствата

Съндърланд - Нюкасъл
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 20.08.2011
Час: 14:00
Съдия: Хауърд Уеб


В събота от 14:00 часа българско време се дава началото на втория кръг от английската Висша лига с двубой между Съндърланд и Нюкасъл Юнайтед. Черните котки, които ще се домакините в тази среща, са шести във временното подреждане с актив от 1 точка, спечелена в миналия кръг. Тогава съставът на Марк Хюз успя да не си тръгне с празни ръце след гостуването си на Ливърпул, завършило наравно 1:1. Мърсисайдци можеха да стигнат до успеха в тази среща, но още в началото й Луис Суарез пропусна след отсъдена дузпа в полза на червените. Малко по-късно уругваецът се реваншра за пропуска си, като откри резултата на стадион "Анфийлд" след асистенция на новото попълнение в тима - Чарли Адам. Постепенно състава на Ливърпул започна да губи преимуществото си и това даде своя резултат, когаот в 57-та минута, когато гостите изравниха след прекрасно попадение на Себастиан Ларсон, измъквайки точка от гостуването си на "Анфийлд".

Бранителят на Съндърланд Джон О'Шей е под съмнение за предстоящия двубой със свраките. Националът на Ейре се възстанови от разтежението си, но липстаа му на добра физическа подготовка накара мениджъра Стив Брус да го подложи на късен фитнес тест преди срещата. Съотборникът му Асамоа Гиан е в добро състояние, след като нарани глезена си миналата седмица при гостуването на Ливърпул, като с това се изчерват проблеми с контузени играчи в състава на черните котки.

Съперникът им в този кръг от надпреварата - Нюкасъл също записа реми, но у дома срещу отбора на Арсенал. Двата състава се опитваха да създават опасности пред противниковата врата, но в крайна сметка нито един от двата тима не успя да наруши статуквото и завършиха при нулево равенство, разделявайки си по точка след края на първия кръг от сезона. Така съставът на Алън Пардю зае 13-та позиция във временното класиране, като под него остават отбори като Астън Вила, Тотнъм и Евертън, като последните два не успяха да изиграят двубоя си от този кръг, тъй като беше отложен от Футболната Асоциация на Англия, поради размириците в английската столица. 

Стражът на Нюкасъл Тим Крул и нападателя Шола Амеоби ще запазят титулярните си места. Райън Тейлър вероятно отново ще започне на левия фланг като заместник на Хосе Енрике, който премина в Ливърпул, докато две ново летни попълнения на тима - Силвен Марво и Шейн Фъргюсън могат да бъдат включени в игра, след като натрупаха добра физическа подготовка през седмицата. Въпреки това,  Хатем Бен Арфа остава аут, поради контузия в глезена.

Прогноза: Съндърланд - Нюкасъл 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

27 юли Килмарнък - Съндърланд 2:1 (Приятелска среща)
30 юли Бърнли - Съндърланд 1:0 (Приятелска среща)
02 август Хартлипул - Съндърланд 1:3 (Приятелска среща)
06 август Хибърниан - Съндърланд 0:0 (Приятелска среща)
13 август Ливърпул - Съндърланд 1:1 (Висша лига)

Нюкасъл:

21 юли Спортинг Лисабон - Нюкасъл 0:0 (Приятелска среща)
24 юли Орландо Сити - Нюкасъл 1:0 (Приятелска среща)
27 юли Кълъмбъс Крю - Нюкасъл 0:3 (Приятелска среща)
31 юли Лийдс - Нюкасъл 3:2 (Приятелска среща)
13 август Нюкасъл - Арсенал 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Нюкасъл

116 мача
37 победи за Съндърланд
34 равенства
45 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 190:177 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.20
Равен - 3.25
Нюкасъл - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.05
Равен - 3.20
Нюкасъл - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160