Клиши: Пеп ни каза, че сме отбор от дебели играчи


Н. Гавазов

Клиши: Пеп ни каза, че сме отбор от дебели играчи

Бившият играч на Франция и Манчестър Сити Гаел Клиши сподели спомените си от първата тренировка на Пеп Гуардиола под ръководството на Манчестър Сити. Специалистът води отбора от юли 2016 г.

"Гуардиола ни каза в една от първите тренировки: "Вие сте отбор, пълен с дебели играчи. Никой от вас няма да играе пред мен. Справете се с това".

В същото време той добави към всички: "Ако някой не е доволен от това, почукайте на вратата ми, за да обсъдим напускането ви и ако останете, не искам да чувам нищо за това до зимния трансферен прозорец“, цитира Daily Mail думите на Клиши.

Гаел Клиши играе за Манчестър Сити от 2011 г. За шест години французинът спечели с "гражданите" два пъти Висшата лига на Англия и две Купи на лигата.

Манчестър Сити, воден от Пеп Гуардиола, спечели Шампионска лига на УЕФА за първи път в историята. През миналия сезон английският отбор успя да постигне требъл. С испанеца начело, "гражданите" успяха да спечелят английския шампионат пет пъти. По време на кариерата си Гуардиола бе треньор на Барселона и Байерн. Общо испанският специалист спечели 37 трофея с всички клубове, включително три турнира от Шампионска лига на УЕФА.

  Сподели
92