Фодън коментира хеттрика си


Н. Гавазов

Фодън коментира хеттрика си

Нападателят на Манчестър Сити Фил Фодън говори пред медиите след хеттрика си срещу Астън Вила в мач от 31-я кръг на Висшата лига на Англия. Напомняме, че "гражданите" победиха с 4:1.  

“Всъщност аз не изпълнявам свободни удари, не знам защо се наех да изпълня този. Хулиан (Алварес) трябваше да го направи, просто се чувствах уверен в момента, казах му: “Хулиан, имаш ли нещо против да ми го дадеш?". И, за да бъда честен към него, той ми го даде. В крайна сметка това се отплати.

Винаги се опитвам да вляза в наказателното поле, там са головете. Получаваш поне пет попадения на сезон, като пристигаш в наказателното си поле късно. Така че работя върху всички аспекти на играта си в средата на терена. Все още има какво да подобрявам, но тази позиция ми доставя удоволствие.

Вече загубих думи за Родри. Той може да прави всичко. Той добавя голове към играта си. Той може да прави всичко, да дриблира. Не виждам слабост в играта му. Той е най-важният ни играч. Когато той не играе, разликата е голяма.

Когато тичах да празнувам третия си гол, бях с Джак Грилиш и той каза "това е гол като на Уейн Рууни". На това му напомняше", заяви Фодън.

  Сподели
98