Почетино: Никога не съм казвал, че играчите ми не са добри


Н. Гавазов

 Почетино: Никога не съм казвал, че играчите ми не са добри

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заяви, че критиките му към играчите му след поражението от Уулвърхемптън са били извадени от контекста.

След домакинското поражение с 4:2 от Уулвс миналата неделя, Почетино каза, че играчите му "не са достатъчно добри“.

Маурисио обаче имаше предвид само този конкретен мач, поради което дори се наложи да се оправдава пред жена си.

"Когато сега гледам телевизия и медиите, някои от вашите момчета се възползват от ситуацията и изваждат думите ми от контекста. На пресконференцията след мача ме попитаха: "Тези играчи достатъчно добри ли са, за да бъдат в топ четири или топ шест?". Казах, "Не бяхме достатъчно добри днес и на първо място, аз не бях достатъчно добър".

И тогава те казват: "Почетино съобщи, че играчите му не са достатъчно добри". Какво?! Думите ми са извадени от контекста. Не бяхме достатъчно добри в този мач. Не искам да се крия от реалността.

Бъдете внимателни. Когато загубим, някои хора се възползват от това, казвайки неща, които никога не са излизали от устата ми. Това малко ме разстройва.

Най-трудното нещо за обяснение е на жена ми. Тя пита: "Защо каза, че играчите ти не са достатъчно добри?“. Но никога не съм казвал това. Знаете ли какво направих последния път? Показах й пресконференцията си. Това не е шега. Това е реалността, в която живеем“, заяви Почетино, цитиран от The Independent.

  Сподели
101