Почетино: Очакванията на хората се различават от реалността


Н. Гавазов

Почетино: Очакванията на хората се различават от реалността

Босът на Челси Маурисио Почетино заяви, че очакванията на хората за неговия отбор не отговарят на реалността.

Почетино и неговите играчи бяха освирквани от публиката на "Стамфорд Бридж" след поражението с 4:2 у дома от Уулвс в неделя.

Недоволството на феновете е разбираемо, тъй като Челси падна в долната половина на таблицата и вече има отрицателна голова разлика.

Почетино обаче смята, че очакванията на хората от неговия отбор са твърде високи и това пречи на "сините" да се представят по-добре.

"Аз съм мениджър и понякога можем да правим грешки, това е футболът. Случва се, но трябва да продължим напред и да бъдем силни.

Имаме много добра група от играчи, но поради различни причини, както обяснихме от началото на сезона, не се представяме толкова добре, колкото хората очакват.

А когато очакванията са разграничени от реалността, е много трудно да постигнеш това, което заслужаваш. Ето защо хората никога не са имали търпение.

Когато загубихме от Ливърпул, хората казаха: "О, това е огромен провал. Вижте колко лош е Челси". Когато Ливърпул загуби от Арсенал, не чух нищо. Въпреки че резултатът бе подобен на нашия мач срещу Ливърпул.

Това засяга играчите, защото отборът има нужда от увереност. Имаме нужда от подкрепа, имаме нужда от феновете да подкрепят Челси. Хората трябва да разберат тази ситуация. Нашето послание не може да бъде по-различно", заяви Почетино.

  Сподели
157