Ливърпул ще се справи с Челси у дома


И. Ангелов

Ливърпул ще се справи с Челси у дома

Ливърпул - Челси
Стадион: Анфийлд
Дата: 31.01.2024 г.
Час: 22:15 ч.

Ливърпул събра 6 победи от последните си 7 срещи във всички турнири. Тимът продължава да се бори на всички фронтове след прогреса и в Купата на лигата и ФА Къп в последните срещи. Макар Юрген Клоп да обяви напускането си през лятото, изглежда това мотивира момчетата му за подобаващо изпращане. Така и "червените" нямат загуба у дома в сезона до тук.

Челси има да играе и финал на Купата на лигата срещу Ливърпул на "Анфийлд" следващия месец, и в загрявката за него Почетино ще може да опита да намери оптимален състав въпреки многото си липси. Джаксон е с национала, под въпрос са Густо и Нкунку, а аут са Джеймс, Фофана, Кукурела, Лавия, Санчез, Угочукву и Чалоба.

При домакините Ендо е с национала и проблеми лекуват Салах, Матип, Байчетич, Тиаго и Цимикас. Завръщането на Собослай, Арнолд и Робертсън последно ще подсили тима значително в тази важна част от сезона.

Последните 7 мача между тези отбори бяха равенства. Ливърпул няма поражение в 14 поредни мача в лигата. Тези два тима откриха сезона с 1:1 на "Стамфорд Бридж", но от тогава "червените" се представят значително по-силно.

Прогноза: Ливърпул - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Петрович
   
Силва
Колуил
Дисаси
Чилуел
Кайседо
Енцо
Мадуеке
Галахър
Стърлинг
Палмър
Диаз
Нунез
Жота
Джоунс
Алистър
Собослай
Робертсън
Арнолд
Дайк
Конате
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Челси 2:1

  Сподели
372