Тотнъм се разделя с трима през януари?


Н. Гавазов

 Тотнъм се разделя с трима през януари?

Тотнъм е готов да се раздели с трима от своите периферни играчи по време на януарския трансферен прозорец.

С мач по-малко от някои от отборите около тях, Спърс в момента заема пето място в класирането на Висшата лига , изоставайки с шест точки от лидера Арсенал.

Това е въпреки че Анже Постекоглу е в първата си кампания на стадион "Тотнъм Хотспър" и трябва да се справя с редица проблеми в отбраната.

Въпреки това и  въпреки, че Спърс постигнаха значителен напредък напоследък, се очаква да има движение на трансферния пазар, особено в гореспоменатата област.

Тъй като Кристиан Ромеро е извън терените поради контузия най-рано до края на януари, Спърс ще бъдат без своя първи избор през следващия месец, въпреки че Мики ван де Вен е близо до завръщане.

Постекоглу вече намекна, че от Северен Лондон са готови да правят бизнес следващия месец, но изглежда, че той и ръководството на клуба също искат да намалят броя на играчите си.

Според Football Insider Спърс вече са информирали Уго Лорис , Ерик Диер и Пиер-Емил Хойберг , че са свободни да намерят нови клубове.

В случая с Лорис не е изненадващо, тъй като дългогодишният и бивш номер едно не е участвал в нито един отбор от пристигането на Постекоглу.

Спърс също се стремят да намалят заплатите на победителя от Световната купа 2018 от разходите си и се смята, че същият е случаят с Дайър, който изглежда няма бъдеще в клуба.

Въпреки че 29-годишният футболист беше използван като заместник на Ромеро срещу Евертън последния път, договорът на английския национал изтича през лятото и Спърс нямат интерес към подновяване.

Хойберг междувременно доказа, че е важен член на отбора, въпреки че е направил само три титуляри и 14 заместници във Висшата лига.

Освен това се очаква времето му за игра скоро да се увеличи, когато играчите заминат за Купата на африканските нации през следващите седмици.

Въпреки това се твърди, че Спърс са готови да осребрят, ако получат оферта от £20 милиона и успеят да осигурят подходящ заместник.

  Сподели
380