О'Хара: Подкрепям Постекоглу, но това не е Шотландия


Н. Гавазов

О'Хара: Подкрепям Постекоглу, но това не е Шотландия

Бившият полузащитник на Тотнъм Джейми О'Хара разкритикува мениджъра на Тотнъм Анге Постекоглу, че играе твърде авантюристичен футбол.

Преди съботното пътуване до Уулвърхемптън Постекоглу обеща, че отборът му ще остане верен на себе си и ще играе атакуващ стил, въпреки огромните проблеми с кадрите.

В крайна сметка Тотнъм допусна загуба с 2:1, а О'Хара смята, че причината за това е нежеланието на Постекоглу да адаптира тактиката към съперника и обстоятелствата.

"Подкрепям го от все сърце, когато казва, че отборът му ще играе в техния стил, независимо от всичко. Разбирам това.

Но ти не играеш в Шотландия и не си Селтик. Не е като да имаш най-добрия отбор, а останалите отбори да са глутница кучета.

Играете срещу топ отбори. Вълците са много добри у дома, имат добри играчи и добър треньор.

Ако просто продължавате да правите глупави грешки и продължавате да играете този приключенски футбол и да се опитвате да печелите, тогава дори точка няма да е лош резултат.

Тези играчи от пейката, които трябваше да излязат и да играят, не са достатъчно добри.

Бен Дейвис е добре и можете да разчитате на него, но той не е централен защитник. Ерик Дайър направи две грешки и изглеждаше изгубен и при двата гола. Не знам какво се опитваше да направи.

Трябваше да се отървем от него през лятото, но никой не се интересуваше от него. Той се върна в отбора и това е проблем.

В крайна сметка тези играчи, от които се опитахте да се отървете, играят отново“, заяви О'Хара.

  Сподели
509