Постекоглу: Не мога да обвинявам играчите


Н. Гавазов

Постекоглу: Не мога да обвинявам играчите

Мениджърът на Тотнъм Ангелос Постекоглу сподели мнението си за поражението на неговия отбор в последния мач от английската Висша лига срещу Уулвърхемптън (2:1), в който Тотнъм допусна два гола в добавеното време през второто полувреме.

"Това е част от болката на футбола, когато нещо се случи при тези обстоятелства. Просто трябва да го приемеш. Не мога да обвинявам играчите за тяхната отдаденост. Бе труден мач.

Започнахме добре, но можехме да бъдем по-градивни и агресивни с топката. Мога да го оправдая с факта, че имахме много промени в състава. Няма да постигнем същия положителен резултат, когато трима от отбранителната ни четворка играят заедно почти за първи път.

През по-голямата част Уулвс нямаха много добри положения, но успяха да отбележат в края. "Вълците" успяха да отвърнат на удара, особено с тълпа от фенове зад тях.

Нашият характер и решителност бяха очевидни, не го подценявайте. Момчетата изиграха първия си мач за годината със сменени трима от четиримата защитници, така че е доста трудно. Има много положителни аспекти, на които трябва да се обърне внимание“, заяви Постекоглу.

  Сподели
146