Невил се присъедини към критиките към Арсенал


Н. Гавазов

Невил се присъедини към критиките към Арсенал

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил подкрепи възмущението от Микел Артета и острите изявления на Арсенал относно съдийството.

"Съгласен съм (с недоволството на Артета и Арсенал) – може би Хаверц вероятно трябваше да напусне терена.

Играх за клуб, чийто треньор щеше да полудее след мачове, ако почувствахме, че някое съдийско решение е срещу нас. Чувствахте, че целият свят е срещу нас. Разбирам това. Всички ни мразят, съдиите искат да ни погребат, те са пристрастни към нас. Не си спомням обаче клубът някога да е писал писма, които подкопават системата и цялата съдийска общност.

Когато гледам назад сега, не мисля, че ние, играчите, винаги сме се държали по най-достойния начин със съдията. Представлявайки голям клуб, всички чувствахме, че имаме задължение. Трябва да се пенсионирате, за да видите това.

Писмото на Арсенал и дори изявлението на Ливърпул преди няколко седмици (когато решението срещу тях бе наистина лошо) са грешни. Направете го скрито. Ако бях на мястото на Хауърд Уеб, щях да спра да им се извинявам и да продължа напред. Треньорите и играчите правят много повече грешки от съдиите!", написа Невил в акаунта си в Twitter.

  Сподели
357