Ман Юнайтед се насочи към Барбоса


Н. Гавазов

Ман Юнайтед се насочи към Барбоса

Манчестър Юнайтед иска да подпише с нападателя на Фламенго Габриел Барбоса през януари и е готов да използва крилото си Антони като разменна монета.

Атаката на Юнайтед е много слаба този сезон, като основното разочарование е Маркус Рашфорд, който вкара 30 гола през миналата кампания, но отбеляза само веднъж този сезон.

Ето защо Юнайтед прави планове да привлече голмайстора през януари, но правилата на финансовия феърплей силно ограничават възможностите на клуба от "Олд Трафорд".

Според Daily Mirror, Барбоса е на радара на Юнайтед и може да бъде на разположение само за £20 милиона, като договорът му изтича в края на 2024 г.

За да убеди Фламенго да сключи сделка за 27-годишния бразилец, Юнайтед може да предложи опцията за наемане на Антони в замяна.

Купен от Аякс за £86 милиона през лятото на 2022 г., Антони не е направил нито един ефективен ход през този сезон и все още е разследван за използване на физическа сила върху нежния пол.

Самият Барбоса е готов да се завърне в Европа, където преди това не успя да играе за Интер, но Юнайтед рискува да се сблъска с конкуренция от Милан в битката за играча.

  Сподели
234