Невил: "Театърът на мечтите“ се превърна в „Театър на нищото“


Н. Гавазов

 Невил:

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил подчерта контраста в управлението между неговия бивш клуб и Нюкасъл.

По-рано през седмицата Юнайтед беше победен с 3:0 у дома от Нюкасъл, което ги изхвърли от Купата на лигата.

Този резултат, който бе предшестван от загуба с 3:0 от Манчестър Сити във Висшата лига, даде повод на Невил да говори за кризата, обхванала клуба на "Олд Трафорд".

"На път към студиото снощи се сблъсках със (спортния директор) Дан Ашуърт. Той промени структурата на ФА, той подготви Брайтън за този невероятен период на успех и сега той постави здрава основа в Нюкасъл под ръководството на нова собственост.

Той е компетентен, висококвалифициран и знае какво прави. Той ще работи гладко и спокойно с мениджъра, скаутите и други отдели. Манчестър Юнайтед игра срещу два клуба в последните си два мача, които създадоха прилична футболна структура за подкрепа на отбора на терена и извън него. В Юнайтед ситуацията е обратната. Ние нямаме спортен директор! Ходех в Нюкасъл и съчувствах за техните прекрасни фенове, чиято енергия и ентусиазъм бяха намалели при Майк Ашли. Бе болезнено да се види.

В сряда "Театърът на мечтите“ се превърна в "Театърът на нищото“. Всеки фен на Юнайтед скучаеше. На терена играчите бяха в шок, представянето им беше жалко и мениджърът нямаше контрол над това. Виждали сме това. Знаем как свършва и ни стига", заяви Невил.

  Сподели
330