Тери разказа, че е провел събеседване с Нюкасъл


Н. Гавазов

Тери разказа, че е провел събеседване с Нюкасъл

Легендата на Челси Джон Тери разкри, че е бил интервюиран за поста мениджър на Нюкасъл.

След като окачи обувките си през 2018 г., Тери работи като асистент в Астън Вила през следващите три години.

Оттогава Джон многократно се опитва да започне самостоятелна треньорска кариера, но не го приемат никъде - дори в трета дивизия.

"Кандидатствах за две или три работни места, след като напуснах Вила. Бях на интервю в Нюкасъл и на няколко други места, но не ме взеха.

Беше наистина добро изживяване за мен, защото седите на тези срещи и чувстваш:  "Всъщност съм далеч от това". Радвам се, че не получих тези работни места, но се научаваш как да се държиш на тези срещи.

Не отидох в Лига 1 от самото начало, защото не знаех нищо за нея, никога не бях играл там. Така се озовах в Чемпиъншип, където преди това играх един сезон. След няколко години там, аз напълно се адаптирах там.

Кандидатствах за две работни места в Лига 1, без да получа нито едно от тях. Интересното е, че собствениците на отборите, на които предложих услугите си, ми казаха, че искат да играят като Манчестър Сити. Беше интересно, но никой не може да играе като Манчестър Сити. И Челси не може да играе като Манчестър Сити!“, заяви Тери.

  Сподели
170