Почетино: Имаме нужда от време, за да повярваме напълно в себе си


Н. Гавазов

Почетино: Имаме нужда от време, за да повярваме напълно в себе си

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино сподели впечатленията си от мача от 10-ия кръг на английската Висша лига, в който отборът му загуби от Брентфорд (0:2) у дома.

"След първото полувреме имахме нужда да отбележим и трябваше да го направим. Ако не вкарате, трябва да обвинявате само себе си. Що се отнася до допуснатите голове, не можете да допускате такива голове. Резултатът от днешния мач ни разочарова. След пореден мач без отбелязване на голове самочувствието на футболистите пада. Трябва да останем търпеливи и силни.

През първото полувреме доминирахме, не позволихме на съперника ни да излезе напред, не му позволихме да отправи нито един удар към вратата. Трябваше да вкараме. Фактът, че не се получи, е само по наша вина. Трябва да сме по-агресивни в последната третина на терена.

Имаме нужда от време, за да повярваме напълно в себе си. Най-трудното е да повярваш. Понякога можете да спечелите дори най-трудния мач, ако отборът има правилната вяра в себе си“, заяви Почетино.

В резултат на днешния мач Брентфорд е на 10-то място в класирането на Висшата лига на Англия, Челси е на 11-о място с 12 точки.

  Сподели
279