Карагър: Ман Юнайтед играе остарял футбол при Тен Хаг


Н. Гавазов

Карагър: Ман Юнайтед играе остарял футбол при Тен Хаг

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър разкритикува работата на мниджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг .

"Манчестър Юнайтед изглежда като отбор, който е в края на цикъла си, а не такъв, който се възстановява, след като е поет от нов мениджър. Въпреки три поредни победи, Юнайтед играе остарял футбол при Тен Хаг, със симптоми на регресия. На отбора му липсва стил и мащаб.

Много малък брой играчи, доведени в клуба от Тен Хаг, се представят последователно. Но в същото време например Магуайър и Мактоминей, от които треньорът искаше да се отърве миналото лято за правилната цена, отново са в отлична форма.

Трябва да е тревожно за феновете на Манчестър Юнайтед, че клубът все още прекарва много време в опити да оправдае толкова ниски стандарти. Смекчаващите фактори под формата на липса на яснота в състава на Борда на директорите могат да имат дългосрочно въздействие върху клуба.

От юли 2022 г. Тен Хаг е привлякъл 16 играчи за £400 милиона (€459 милиона). Както и да го погледнете, колкото и непопулярни да са собствениците на клуба, това е достатъчно за мениджъра да преустрои радикално отбора“, написа Карагър в колоната си в The Telegraph.

  Сподели
330