Нкетия с хетрик в погрома над Шефилд (видео)


И. Ангелов

Нкетия с хетрик в погрома над Шефилд (видео)

Арсенал посрещна Шефилд Юнайтед в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Емирейтс Стейдиъм" домакините доминираха и спечелиха с 5:0, а хетрик вкара нападателят Еди Нкетиа, появил се на мястото на липсващия днес титуляр в нападение Габриел Жезус.

В 28-ата днес Нкетия откри резултата след хитра игра на Деклан Райс, който го намери на дузпата, нападателят овладя през защитник по техничен начин и матира Фодерингам за 1:0. Преди почивката и Мартинели бе близо до гола, но Фодерингам се справи.

В 50-ата минута 2:0 направи отново Нкетия след корнер от Сака, който вратарят изби на пътя на нападателя и той не сбърка. 

В 58-ата минута Смит Роу пусна топката на дъгата за нападателя и той вкара третия си гол от дистанция с мощен удар - 3:0. В 84-ата минута след дълъг ВАР преглед за нарушение на Оли Норууд на границата на наказателното поле съдията отсъди дузпа и Нкетия даде топката на Фабио Виейра за 4:0.

Последваха 10 минути продължения, като в седмата от тях и резервата Томиясу се разписа след корнер когато топката падна удобно за него за 5:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
311