Брентфорд удари Челси (видео)


И. Ангелов

Брентфорд удари Челси (видео)

Челси посрещна Брентфорд в срещата от десетия кръг на английската Висша лига. Днес на "Стамфорд Бридж" локалното дерби бе спечелено от гостите с 2:0, но и двата тима можеха да реализират повече голове, като "сините" бяха спрени от гредата, а Санчез спаси редица положения пред Брентфорд.

Домакините започнаха силно днес, като в 10-ата минута Мадуеке нацели горната греда в добро положение. "Сините" атакуваха агресивно и държаха топката близо до полето на противника, но без достатъчно добър завършващ удар.

Това продължи във втората част, а "пчеличките" използваха шансовете на контра. В 58-ата минута след атака от дясно Мбеумо центрира над защитата перфектно за връхлитащия на втора греда Пинок и с глава той матира Санчез за 1:0.

До края Челси имаше контрола, но по-добрите положения на контра бяха отново за Брентфорд, като Мбеумо бе спрян от Санчез сам срещу вратаря към края на срещата, преди в 96-ата минута при включването на Санчез за последния корнер Мбемо да вкара на празната врата след подаване на Мопе, който превзе цялото поле непритеснен за 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
409