Невил смята, че Ливърпул е с по-големи шансове от Тотнъм за титлата


Н. Гавазов

 Невил смята, че Ливърпул е с по-големи шансове от Тотнъм за титлата

Експертът на Sky Sports Гари Невил смята, че Ливърпул е по-вероятно да спечели Висшата лига този сезон, отколкото Тотнъм.

Ливърпул се оттегли на тази международна пауза на четвърто място във Висшата лига. "Червените" изостават на три точки от Тотнъм, който е на върха в таблицата заедно с Арсенал.

Невил обаче не вярва, че Тотнъм ще спечели титлата. Гари предпочита Ливърпул, въпреки че все още оценява шансовете на "червените" като по-ниски от Арсенал и Манчестър Сити.

"Може ли Ливърпул да спечели Висшата лига? Те могат и е по-вероятно да спечелят от Тотнъм. Няма съмнение в това, те имат нещо в себе си.

Те имат изключителен вратар, който винаги ги спасява в мачовете, а също така имат много нападатели, които могат да бележат голове.

Те имат добра предна линия, халфовата им линия е ориентирана към атака. Въпросът е какво могат да направят срещу Родри (Сити) и Райс, Партей, Жоржиньо (Арсенал).

Имат ли тази стабилност в защита? Ако поставите Деклан Райс или Родри в тяхната халфова линия, бих казал, че Ливърпул определено ще се бори за титлата.

Не съм напълно сигурен, че Ливърпул може да спечели Висшата лига, но няма съмнение, че благодарение на своя мениджър те участват в надпреварата.

Те имат абсолютно изключителен мениджър, един от най-добрите, но мисля, че в крайна сметка отново ще бъде между Арсенал и Сити“, заяви Невил.

  Сподели
252