Клоп: Основният ми проблем в момента е Гакпо


Н. Гавазов

Клоп: Основният ми проблем в момента е Гакпо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп описа контузията на Коди Гакпо като "основния му проблем" при загубата от Тотнъм във Висшата лига.

Ден преди това Ливърпул бе победен от Тотнъм с 2:1, а благодарение на гола на Гакпо в края на първото полувреме интригата в мача се запази почти до самия край.

Точно когато вкарваше гола си, Гакпо влоши състоянието на коляното си, което бе травмирано малко по-рано. Коди бе заменен на полувремето и Клоп с нетърпение очаква решението на лекарите.

"Честно казано, основният проблем на мача е, че преди Гакпо да отбележи, ние получихме свободен удар и той се контузи и сега куца по коридора с наколенка.

Честно казано, това е основният ми проблем в момента. Загубихме двама играчи (заради отстраняване) и може би трети. Лошо е, много лошо. Така че, да, ще трябва да си почешем главите за това.

Сериозна ли е травмата му? Може би. Не знам. Носи превръзка. Вкара гол, но веднага след удара усети, че нещата се влошиха. И първоначално той бе контузен по време на фаул по-рано“, заяви Клоп.

  Сподели
324