Постекоглу: Щях да се радвам, дори и да бяхме загубили


Н. Гавазов

Постекоглу: Щях да се радвам, дори и да бяхме загубили

Мениджърът на Тотнъм Анге Постекоглу заяви, че ще бъде доволен от своя отбор след дербито срещу Арсенал, дори и да загуби.

След като изоставаха два пъти, Тотнъм завърши с равенство 2:2 в дербито на Северен Лондон и продължава да се изравнява със своите съседи в таблицата на Висшата лига.

За Постекоглу обаче резултатът е второстепенен. За Анге е много по-важно, че Спърс се осмели да играе атакуващ футбол срещу такъв страхотен противник.

"Не става въпрос за това да съм доволен от резултата. За мен това е да съм доволен от играта.

Можеш да постигнеш резултат тук, равенство, и можеш да се прибереш вкъщи с чувството: "Знаеш ли, ние се издънихме“. Но в момента нямам това чувство.

Мисля, че се изправихме срещу топ отбор и на моменти си мислех, че доминирахме в мача. Понякога го правеха, но това се случва, когато се изправяш срещу топ отбори.

И въпреки че не обичам да губя, дори и да бяхме загубили, щях да се радвам. Натискам тези момчета и те трябва да почувстват, че нещата, за които говорим и върху които работим, се получават. И когато се изправим срещу върха на ниво отбори, за нас е важно да останем верни на себе си. Това е ключово“, заяви Постекоглу.

  Сподели
210