Лорис рискува да остане без практика до януари


Н. Гавазов

Лорис рискува да остане без практика до януари

Вратарят на Тотнъм Уго Лорис има риск да не играе до януари.

Лорис потвърди намерението си да напусне Тотнъм това лято в края на миналия сезон, въпреки факта, че договорът му със Спърс изтича след година.

През лятото 36-годишният французин не успя да намери свестен европейски клуб, който да го отведе от Тотнъм, да дръпне заплатата му и да предложи ролята на титуляр.

Лорис остава с много ограничен брой опции, като Саудитска Арабия и Турция, където трансферният прозорец затваря съответно на 7 и 15 септември. Досега Уго не е бил особено въодушевен от подобни екзотични футболни дестинации, въпреки че има предложения оттам.

Според The ​​Guardian Тотнъм изобщо не блокира трансфера на Лорис. Нещо повече, президентът на Спърс Даниел Леви обеща на ветерана, че може да напусне клуба безплатно.

Ако Лорис не действа през следващите дни, той може да отсъства от игра до януари, тъй като номер едно на Спърс сега е Гулиелмо Викарио с Фрейзър Форстър като негов дубльор.

Добавяме, че Лорис продължава да тренира с първия отбор на Тотнъм, но все още не е включен в състава на Спърс за мачове през новия сезон.

  Сподели
255