Нюкасъл намери заместник на Хосе Енрике


А. Павлов

Нюкасъл намери заместник на Хосе Енрике

От Суонзи потвърдиха, че Нюкасъл е отправил оферта за бранителя Нийл Тейлър. Както www.skysports.com оповести миналия уикенд, Свраките подготвят трансфера на левия защитник, с което целят подсилване на своята отбрана. 22-годишният уелски национал изигра 30 мача през изминалия сезон в Чемпиъншип, в 26 от тях беше титуляр, като Дъ Суонс завоюваха промоция за Висшата лига чрез спечелване на плейофите.

В Суонзи обаче все още не са взели категорично решение относно бъдещето на състезателя, но, изглежда, съвсем скоро ще се изясни ситуацията около Тейлър. "На този етап предложението от Нюкасъл не е нито прието, нито отхвърлено. Вече получихме много запитвания от различни клубове за услугите на Нийл Тейлър. Както при всички оферти, които получаваме за някого от нашите играчи, ще обсъдим ситуацията с Тейлър следващата седмица, когато той се върне от почивка", обяви президентът на новака в Премиършип Хю Дженкинс.

Тази новина със сигурност ще даде тласък на спекулациите, според които младият уелсец ще бъде евентуалният заместник на Хосе Енрике, който пък е трансферна цел на Ливърпул.

  Сподели
104