Лампард: Обсъждаме покупки на играчи


Н. Гавазов

Лампард: Обсъждаме покупки на играчи

Мениджърът на Евертън Франк Лампард коментира представянето на клуба през януарския трансферен прозорец.

"Наеми, ангажименти, закупуване на играчи – всичко това се обсъжда. Искаме да подобрим състава и да намерим помощ за отбора през януари. Но моята работа преди всичко трябва да бъде да взаимодействам с играчите, които имаме сега, да помисля как можем да постигнем резултат в мачовете срещу Манчестър Юнайтед и Саутхемптън.

Ако можем да подобрим отбора, тогава е страхотно. Това е труден период, всички го знаят, но със сигурност ще се опитаме да се подсилим, защото определено имаме нужда.

Много различни неща влизат в действие в този прозорец: агенти на играчи и т.н. Външни хора може да погледнат вътре и да си помислят: "Защо не го направите по този начин?“.

Трябва да търсим най-добрите и жизнеспособни решения. Разбира се, искам да намеря тези решения, защото те ще ми помогнат да стана по-добър мениджър, ще ни помогнат да имаме повече конкуренция и да постигнем резултати, които не бихме могли да постигнем. Това е важността на подбора на състава и няма как да заобиколим факта, че за нас това е огромна работа. Но също така сме виждали в миналото, че подобни решения не винаги са били вземани правилно, което може да има негативни последици, така че трябва да приемем това по балансиран начин“, заяви Лампард.

  Сподели
317