Лампард: Аз съм голямо момче, не се страхувам от нищо


Н. Гавазов

Лампард: Аз съм голямо момче, не се страхувам от нищо

Мениджърът на Евертън Франк Лампард коментира трудностите, пред които е изправен отборът му през този сезон във Висшата лига.

"Дойдох тук с широко отворени очи. Аз съм голямо момче. Не ме е страх от нищо. Борихме се за място във Висшата лига, когато дойдох тук миналата година. Такава е реалността. Ришарлисон напусна през лятото, трябваше да възстановим състава. Не можете да промените целите си, освен ако не ги пренесете на следващото ниво, а ние не можахме. Това е реалността за мен. Говоря директно за това. Нямам нужда да се крия.

Хората казват, че Евертън не е изпадал от години. Вече не е така. Сега трябва да направим същото както миналия сезон. Имаме страстна фен база, която ни подкрепя в трудни моменти. Нямам проблеми с феновете. Трябва да станем и да играем за Евертън.

Искам да успея в този клуб. Каквито и трудности да възникнат, ще ги приема с високо вдигната глава и ще им се радвам. Харесва ми да работя в този клуб, това е голяма чест за мен. Нямам нужда от гаранции за бъдещето си. Аз съм голям човек, който работи в страхотен клуб“, заяви Лампард.

Евертън е в зоната на изпадащите във Висшата лига, като заема 18-о място в класирането с 15 спечелени точки след 18 изиграни мача. По-рано бе съобщено, че Лампард може да бъде уволнен в близко бъдеще.

  Сподели
233