Тухел изключи продажбата на Броя


Н. Гавазов

  Тухел изключи продажбата на Броя

Мениджърът на Челси Томас Тухел изключва продажбата на нападателя Армандо Броя.

Вчера стана ясно, че Уест Хем е предложил £25 милиона плюс £5 милиона бонуси за Броя. Армандо също се свързва с  Евертън, Нюкасъл и обратно в Саутхемптън, където прекара миналия сезон под наем.

Броя обаче започна предсезонната подготовка със "сините", след като получи контузия на ахилеса и планът на Тухел е да даде шанс на 20-годишния албанец да блесне.

"На първо място, Армандо е наш играч и в момента не сме заинтересовани да го продаваме. Той е тук, за да впечатли след престоя си под наем в Саутхемптън.

Това е ситуацията от наша гледна точка. Добре е, че има интерес към него. Това говори, че има талант и потенциал. Това показва, че е в правилната позиция да впечатли и да стане играч на Челси.

Ще стане ли играч на Челси? Никой не знае, но се надявам това да се случи възможно най-скоро. Той бе контузен и това го върна назад. Никога не е хубаво, защото обикновено един млад играч трябва да се опита да впечатли от първите минути на предсезонната подготовка.  Бяхме малко уморени от това, но такава е ситуацията“, цитиран е Тухел от Evening Standard.

  Сподели
571