Салах: Ливърпул е най-добрият отбор в света


Н. Гавазов

 Салах: Ливърпул е най-добрият отбор в света

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах вярва, че неговият отбор е най-добрият в Европа и вероятно в света.

В края на този сезон Ливърпул продължава да се бори за всичките четири налични трофея, един от които може да бъде Шампионска лига.

След като получи наградата на медиите за играч на годината предната вечер, Салах говори за мача срещу Реал Мадрид в Париж на 28 май, като не пропусна да похвали отбора си.

"Те (Реал Мадрид) са по-опитни от нас по отношение на историята и знаят как да играят такива мачове. Но ние имаме много добри играчи и много добър треньор. Според мен имаме най-добрия отбор в Европа и може би дори в света и всички мислим само за победа.

Когато се замислиш, осъзнаваш, че това е прекрасна ситуация – ще бъде наистина невероятно да играем в този мач. В ума ни ще бъде отмъщението. Искаме да победим. Искаме го повече от тях. Но нека видим какво ще се случи.

Последния път (през 2018 г.) загубихме и се контузих. Вярвам, че можем да го направим този път. Тогава бе тъжна ситуация и след контузията беше труден момент за мен. Загубихме, мислех, че ще имаме шанс да го поправим и през следващия сезон го направихме“, заяви Салах.

  Сподели
977