Невил: Роналдо е лъч светлина в лошия сезон на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

 Невил: Роналдо е лъч светлина в лошия сезон на Ман Юнайтед

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил похвали Кристиано Роналдо след равенството 1:1 на "червените дяволи" с Челси в мач от 37-я кръг на Висшата лига. Припомняме, че именно португалецът отбеляза единствения гол за Манчестър Юнайтед.

"Кристиано Роналдо вдъхновява феновете, кара ги да преживяват и да аплодират отбора. Ще бъде много интересно да видим какво ще се случи с Роналдо при Ерик тен Хаг. Този треньор изгражда висок и агресивен натиск и това не е силната страна на Кристиано. От друга страна, той се нуждае от реализатор, способен да вкара 20-25 гола за един сезон.

Роналдо е феномен. Във футбола той постигна всичко и дори повече. Професионализмът му е отвъд мечтите. Кристиано продължава да показва високо ниво, неговото постоянство и голове са просто невероятни.

Голът на Роналдо срещу Челси е отличен. Кристиано не губи вяра в себе си, когато останалата част от отбора се отказва.

Роналдо е просто фантастичен играч. Когато говорих за лошото настроение на играчите на Манчестър Юнайтед, нямах предвид Кристиано. Той се възстанови от трагедията от миналата седмица, за да излезе отново на терена, въпреки че можеше да каже, че ще отсъства още няколко седмици. Роналдо е лъч светлина в лошия сезон за Манчестър Юнайтед", заяви Невил.

  Сподели
841