Нюкасъл ще вземи трите точки срешу Уулвс


П. Пенков

Нюкасъл ще вземи трите точки срешу Уулвс

Нюкасъл - Уулвърхемптън
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 02.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн

Отборите на Нюкасъл и Уулвърхемптън Уондърърс излизат един срещу друг на стадион "Сейнт Джеймсис Парк", в двубой от 31-я кръг от английската Висша лига. Свраките се свалякоха до 11-та позиция в подреждането с 36 инкасирани точки, само на 4 точки от зоната на изпадащите. В последните два кръга от надпреварата, Нюкасъл увеличи до 12 регистираните си поражение досега. В началото на настоящия месец съставъв на Алън Пардю загуби пред собствена публика от гостуващия Евертън с общ резултат 2:1. Седмица по-късно феновете на тима останаха поразени след унизителното 4:0 при гостуването им на Стоук Сити на "Британия Стейдиъм". Сега главната цел пред тима е оставане в елита на Англия и през следващия сезон.

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю няма да може да разчита на Чеик Тиоте и на Леон Бест за срещата с Уулвърхемптън. Тиоте е наказан и ще пропусне следващите два двубоя на тима, след като получи 10-я си жълт картон за сезона, докато Бест са бори с контузия в глезена, получена по време на мач с националния отбор на Ейре. Хосе Енрике и Стивън Айрлънд са под съмнение, докато Райън Тейлър изтърпя наказанието си. Джоуи Бартън е готов да се върне в игра, но Дан Гослинг, Алън Смит и Хатем Бен Арфа остава аут, поради контузии.

Съперник им Уулвърхемптън заема 17-та позиция във временното класиране, като впечатление прави, че състава на Мик Макарти няма поражение в последните си четири гостувания във Висшата лига. В началото на месеца Уулвс записа трудно равенстово при домакинството си на Тотнъм, завършило при резулат 3:3. Две седмица след двубоя с шпорите, вълците регистираха победа при гостуването си на Астън Вила, побеждавайки бирмингамци с 1:0 на собствения им "Вила Парк" пред близо 40 хиляди души.


Уулвърхемптън нямат поражение в последните си четири гостувания, докато Нюкасъл Юнайтед няма победа в последните си четири срещи.

Прогноза: Нюкасъл - Уулвъхемптън 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

12 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
15 февруари Бирмингам - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
26 февруари Нюкасъл - Болтън 1:1 (Висша лига)
05 март Нюкасъл - Евъртън 1:2 (Висша лига)
19 март Стоук Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

12 февруари Арсенал - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
20 февруари Уест Бромич - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
26 февруари Уулвърхемптън - Блекпул 4:0 (Висша лига)
06 март Уулвърхемптън - Тотнъм 3:3 (Висша лига)
19 март Астън Вила - Уулвърхемптън 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Уулвърхемптън

69 мача
25 победи за Нюкасъл
16 равенства
28 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 117:110 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.95
Равен - 3.40
Уулвърхемптън - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 1.90
Равен - 3.40
Уулвърхемптън - 3.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139