Анонс на 25-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 25-ти кръг от Висшата лига

Брентфорд - Кристъл Палас
Стадион: Брентфорд Къмюнити Стейдиъм
Дата: 12.02.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Брентфорд загуби последните си пет срещи в лигата след последното 2:0 от Ман Сити през седмицата. Тимът има големи проблеми с контузии, а при тримата си вратари така и не се намира постоянство и резултатите страдат. За капак и ключовият Иван Тоней е под въпрос.

Кристъл Палас няма победа в 4 кръга след последното 1:1 с Норич през седмицата. Шансът за победа бе реален с пропусната дузпа на Уилфред Заха в мача. Тук се очаква завръщане на Чейху Кояте след купата на Африка.

Брентфорд допусна по най-малко 2 гола в 5-те кръга, които загуби поред. Кристъл Палас няма успех в 6 поредни гостувания. И двата тима тук не са в добро състояние.

Прогноза: Брентфорд - Кристъл Палас 1:1

 

Евертън - Лийдс Юнайтед
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 12.02.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Франк Лампард отпразнува първата си среща начело на новия отбор Евертън с победа с 4:1 над Брентфорд във ФА Къп. След това обаче тимът отстъпи на затруднения Нюкасъл с 3:1 и сега "карамелите" са само на 2 точки над опасната зона. 4 поредни загуби в лигата и без победа в 6 поред доближиха тима до дъното.

Лийдс направи зрелище с Астън Вила за равенство 3:3 през седмицата. Марсело Биелса обаче се върна в мача след като отстъпваше с 3:1 и точката бе заслужена. Така тимът е една позиция и 4 точки над Евертън в таблицата.

И в двата отбора има много проблеми с липсващи играчи. Евертън обаче има лукса да търси място и система за големите нови попълнения Деле Али и Дони ван де Бек. Лийдс се намира в по-добра форма преди този мач и може да се възползва докато домакините търсят новото си лице.

Прогноза: Евертън - Лийдс 1:2

 

Уотфорд - Брайтън
Стадион: Викъридж Роуд
Дата: 12.02.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Уотфорд все още няма вкаран гол при Рой Ходжсън след като направи 0:0 с новия мениджър в дебюта му и това бе последвано от минимална загуба от Уест Хем във вторник. 

Брайтън не игра през седмицата и последно отпадна от Тотнъм и ФА Къп с 3:1 в четвъртия кръг на най-старото състезание. В лигата Греъм Потър показва добра форма с 6 мача без загуба поред, и тимът е в добро здраве.

При домакините има доста проблеми с липсващи играчи. Уотфорд и загуби 8 от последните 10 мача, като промяната на мениджъра за сега не нови дивиденти. Брайтън не допусна гол в 5 от последните 7 мача срещу Уотфорд.

Прогноза: Уотфорд - Брайтън 0:1

 

Тотнъм - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 13.02.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Тотнъм за първи път при Антонио Конте загуби у дома в последния кръг като отстъпи на по-добрия в мача Саутхемптън с 3:2. На моменти противника направи тима на Конте да изглежда изключително зле, като резултатът бе заслужен въпреки головете, които вкараха шпорите.

Уулвс загуби поредни мачове в лигата с по 1:0 след предходните 4 поредни победи. "Вълците" отпаднаха и от ФА Къп срещу Норич и след това отстъпиха на Арсенал в първенството, като противникът игра известно време с човек по-малко. Изглежда формата спада и отново затрудненията са в предни позиции.

Тотнъм вкара по най-малко 2 гола в 6 поредни домакинства. Ако Уулвс не отговори на головата заплаха на противника тимът отново ще има неприятности.

Прогноза: Тотнъм - Уулвърхемптън Уондърърс 1:0

 

Нюкасъл Юнайтед - Астън Вила
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 13.02.2022 г.
Час: 16:00 ч.

Нюкасъл се покачи извън опасната зона и изглежда няколкото нови имена имаха ефект над представянията след 3:1 над Евертън миналата седмица. Сега тимът на Еди Хау няма загуба в 4 кръга и за първи път постигна поредни победи от месец май, миналата година.

Астън Вила изглеждаше опасно в нападение с Коутиньо, замесен във всички 3 гола на тима за 3:3 с Лийдс в сряда. Само 2 сухи мрежи в 10 мача обаче показват къде е проблема на Стивън Джерард. Тимът има впечатляващите 13 опита без победа на "Сейнт Джеймсис Парк" с последна победа през 2005-та когато бе известното сбиване в мача между Киерън Дайър и Лий Бойер.

Изненадващо сега статистиката сочи само 1 загуба у дома за Нюкасъл в 7 поренди мача, и тя бе от Ман Сити - лидера в класирането. Рекордът срещу Вила е отличен и това може да доведе до нов добър резултат.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Астън Вила 2:2

 

Лестър Сити - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Кинг Пауър Стейдиъм
Дата: 13.02.2022 г.
Час: 18:30 ч.

Лестър загуби 3 от последните си 4 мача, макар последната загуба да не беше неочаквана от Ливърпул във форма. 

Уест Хем се покачи до топ 4 през седмицата след като се справи с Уотфорд и Манчестър Юнайтед сбърка срещу последния в класирането - Бърнли. Здравето в тима е добро за разлика от проблемите при "лисиците".

Варди, Евънс, Кастан, Фофана, Бертран и Менди са с проблеми при домакините. Тилеманс, Сьоюнджу, Барнс и Ихеаначо пък загубиха титулярните си места след като не успяха да впечатлят при липсата на основните играчи. 

Уест Хем спечели последните 3 мача с Лестър и вкара по най-малко 3 гола в тях. Последната среща у дома срещу "Лисиците" бе взета с 4:1 от "Чуковете".

Прогноза: Лестър Сити - Уест Хем Юнайтед 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
861