Девет гола и Сити надви Лестър (видео)


И. Ангелов

Девет гола и Сити надви Лестър (видео)

Манчестър Сити посрещна Лестър Сити в срещата от поредния деветнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на стадион "Етихад" домакините спечелиха с 6:3 за да задържат преднината си на върха в лигата. 

Още в 5-ата минута Фернандиньо намери Де Брюйне в полето, той се завъртя и с нисък удар в далечния ъгъл направи 1:0. В 14-ата минута 2:0 направи Рияд Марез от дузпа, за която Тилеманс бе повалил Лапорт. Гюндоган в 21-ата минута вкара за 3:0 когато Кансело от дясно центрира ниско и Шмайхел изби в германеца. В 24-ата минута Стърлинг спечели нова дузпа срещу Тилеманс и сам я вкара за 4:0.

На почивката за Лестър в игра се включи Тимоти Кастан на мястото на Айозе Перез. Това изглежда промени нещата за гостите и в 55-ата минута Мадисън върна гол за 4:1. 2 минути след това англичанинът бе в основата на нова атака, в края на която Ихеаначо изведе Лукман за 4:2. 

В 65-ата минута Мадисън стреля от дистанция по Едерсон, вратарят спаси, а Ихеаначо бе на точното място да довкара за 4:3. 4 минути след това при корнер Марес намери главата на Лапорт за 5:3. В 87-ата минута Стърлинг вкара втория си гол отново след корнер на Марес, който намери Диаш. Ударът на португалеца не бе перфектен и Стърлинг довърши работата за 6:3.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1205