Арсенал е близо до Бруно Гимареш


Н. Гавазов

Арсенал е близо до Бруно Гимареш

Бразилският халф на Лион Бруно Гимареш лично потвърди, че е получил предложение от Арсенал. По-рано това лято бе съобщено, че звездата на Лион е цел на лондончани, които искаха да добавят дълбочина в централната зона.

Играчът се познава с техническия директор на Арсенал, Еду от времето, когато той е бил координатор на бразилския национален отбор.

23-годишният играч заяви: "Арсенал се обърнаха към моя агент, но все още няма конкретно предложение. Моят цел е да спечеля титлата с Лион и дори заявих това на Жуниньо. Измина много време от спечелването на шампионата и феновете заслужават подобна радост. Ние се състезаваме на 3 фронта: Купата на Франция, Лига Европа и Лига 1. Да, трудно ще ни бъде да се съревноваваме с ПСЖ, но всичко е възможно“.

Все пак, играчът отказа да изключи възможен трансфер: "Моята цел е да спечеля титлата тук, във Франция, но никога не съм крил желанието си да играя във ВЛ“.

През това лято Арсенал похарчиха най-много от всички отбори във ВЛ, като подписаха с Бен Уайт, Локонга, Нуно Таварес, Мартин Одегард и Арън Рамсдейл.

  Сподели
330