Хъдсън-Одой няма да отиде под наем


Н. Гавазов

 Хъдсън-Одой няма да отиде под наем

Мениджърът  на Челси Томас Тухел потвърди, че крилото Калъм Хъдсън-Одой няма да бъде отпуснат под наем в друг клуб.

"В момента не се говори за наем и дори не мислим за това.

Винаги можете да прогресирате тук, като тренирате и сте в такъв клуб. Но съм съгласен с мнението, че той се нуждае от редовно време за игра, за да подобри личното си ниво. В същото време трябва да бъдем внимателни, когато пускаме играчите.

През миналия сезон имахме само 17 основни играчи. Ако искате да се борите за победа във всички състезания, тогава броят има значение.

Имате нужда от отбор от 20-21 играчи, за да компенсирате контузии, жълти картони и всичко останало. Имам чувството, че Калъм е решил да се бори за мястото си тук.

Той имаше много добър предсезон, но със сигурност разбираме, че той претендира повече за офанзивна позиция, отколкото за позиция на крило. Ако обаче пресметнете, ще видите, че в дадения момент имаме много момчета за трите позиции в атака.

Така че това е огромно предизвикателство за него, но вратата винаги е отворена, за да можете да проникнете и да се декларирате. Това може да се случи във всеки момент, ако говорим за атакуващи играчи. В момента не мислим за отдаване под наем", заяви Тухел.

  Сподели
392