Тотнъм ще надвие и Уотфорд


И. Ангелов

Тотнъм ще надвие и Уотфорд

Тотнъм - Уотфорд
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 29.08.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Тотнъм получи загуба 1:0 в първата си среща в лигата на конференциите на Европа от Пакош де Ферейра, но вчера обърна дефицита с победа с 3:0 в завръщането на Хари Кейн в игра. Нападателят се отчете с 2 гола малко след изявлението си, че остава в отбора, и малко след новините, че се работи по увеличаване на заплатата на играча до рекордни размери. Все пак "шпорите" вече имат 3 победи от 4 мача с Нуно Санто начело, при сухи мрежи в трите победи, и тук е включен успех над Манчестър Сити на старта и без наличието на Кейн в тима.

Уотфорд стартира сезона с победа над Астън Вила с 3:2, но след това загуби срещу Брайтън на гости с 2:0. Тази загуба бе преодоляна в Купата на лигата срещу Кристъл Палас през седмицата и формата до тук е противоречива.

В двата състава няма особено много проблеми. При домакините талисманите Кейн и Сон ще са на линия, докато с проблеми са Родон и Ндомбеле. Уотфорд не може да разчита на Жоао Педро, Натаниел Чалоба и Уил Хюз. Дани Роуз ще се изправи срещу бившия си отбор.

Уотфорд има 7 поредни загуби във Висшата лига. В последните 5 изиграни кръга тимът получи поне по 2 гола във вратата си. Тотнъм има 3 победи в лигата поред и срещу Уотфорд няма загуба в 8 мача поред у дома.

Прогноза: Тотнъм - Уотфорд 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уотфорд (Сиско)
 
Бахман
   
Еконг
Кабаселе
Каткарт
Масина
Етебо
Клевърли
Сар
Лоуза
Сема
Денис
Сон
Кейн
Лукас
Али
Скип
Хьойберг
Регилон
Танганга
Дайър
Санчез
   
Лорис
 
Тотнъм (Нуно Санто)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Уотфорд 2:0

  Сподели
293