Моуриньо и Солскяер няма да се победят


И. Ангелов

Моуриньо и Солскяер няма да се победят

Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 11.04.2021 г.
Час: 18:30 ч.

Тотнъм отново допусна късен гол и завърши при 2:2 с Нюкасъл Юнайтед в последния кръг в неделя. Така тимът на Жозе Моуриньо има само 1 победа в последните 4 мача, но у дома статистиката сочи 3 поредни победи.

Манчестър Юнайтед се намира в добро състояние след  като обърна Брайтън в последния кръг и последва това с победа в Гранада в Лига Европа с 2:0. Това е единственият отбор в лигата, който няма загуба на гости този сезон. Освен всичко, последната победа на "шпорите" с 6:1 на "Олд Трафорд" по-рано през сезона все още е в съзнанието на играчите в червено.

Откъм състави, при домакините проблеми има само в защитата, като крайните бранители Мат Дохърти, Бен Дейвис и Серж Орие са с проблеми. Последният не успя да присъства на тест за коронавирус и поради това липсваше от състава с Нюкасъл заедно с Тоби Алдервайрелд. Сега двамата са под въпрос до излизането на прегледа.

При гостите Антони Марсиал ще липсва дълго, Фил Джоунс остава контузен, а Ерик Баили има коронавирус. Вероятно е да видим обратно на врата Дийн Хендерсън, който замени Давид Де Хеа в лигата, докато испанецът получи шанс в Лига Европа.

Манчестър Юнайтед няма загуба в 22 мача в лигата на гости. В последните 8 гостувания тимът събра 6 сухи мрежи. Тотнъм победи в последните си 3 домакинства в лигата, вкарвайки по най-малко 2 пъти в тези срещи.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Погба
Рашфорд
Кейн
Сон
Селсо
Лукас
Ндомбеле
Хьойберг
Регилон
Танганга
Родон
Санчез
   
Лорис
 
Тотнъм (Жозе Моуриньо)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 2:2

  Сподели
478