Шиърър: Феновете на Нюкасъл вече изпаднаха в ярост


Н. Гавазов

Шиърър: Феновете на Нюкасъл вече изпаднаха в ярост

Легендата на Нюкасъл Алън Шиърър изказа своето мнение от продажбата на един от най-добрите играчи на „свраките"Анди Керъл. Според него, феновете на отбора със сигурност ще изпаднат в ярост от толкова бързо осъществения трансфер и тяхното отношение ще бъде усетено още в следващия домакински мач на отбора.

„Аз мисля, че запалянковците ни вече са изпаднали в ярост. Този трансфер дойде малко след като от ръководството заявиха, че желаят да продължат работата си с Керъл. Феновете винаги искат да виждат един топ-играч в своя отбор и финансовата ситуация изобщо не ги интересува. Още в следващия домакински мач ще станем свидетели на тяхната реакция относно тази сделка", заяви Шиърър в интервю за BBC Radio.

„От друга страна, Нюкасъл получи 35 милиона паунда, а това е много. Наистина са много пари. Тези, които са във футболните кръгове разбират защо бе прието предложението на Ливърпул. Аз няма да коментирам повече финансовите параметри. Но сега трябва през лятото с тези пари да бъдат закупени двама или трима качествени играчи, които напълно ще компенсират отсъствието на Керъл", завършва легендата.

 

  Сподели
130