Браун: Ман Юнайтед е способен да спечели титлата


Н. Гавазов

Браун: Ман Юнайтед е способен да спечели титлата

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Уесли Браун смята, че отборът на Оле Гунар Солскяер има начин да завърши този сезон по-високо от Манчестър Сити и да спечели титлата във Висшата лига.

Юнайтед има една точка предимство пред Сити в навечерието на съботното дерби на Манчестър и  Браун не вижда какво може да попречи на "червените дяволи"  да останат пред съседите си до финалната линия.

Освен това Юнайтед има пет точки от върха на таблицата в лигата, с мач в ръкава си, за това Уесли допуска и титла за бившия си отбор.

"Въз основа на това как е сезонът до момента, мисля, че Манчестър Юнайтед може да завърши по-високо от Манчестър Сити. Не ме разбирайте погрешно: все още ще бъде трудно да се направи това, в допълнение към шестте отбора, участващи в битката за титлата - Арсенал не е сред тях.

Не разбирам защо Юнайтед не може да завърши над Сити и да спечели лигата. Просто гледам как върви сезонът досега.

Юнайтед проби в четворката през миналия сезон, когато никой не го очакваше, така че понякога те заслужават кредит.

Просто ги моля да бъдат по-стабилни - особено у дома. Направете  поредица от шест или седем поредни победи на "Олд Трафорд" и тогава във всеки един ще отпаднат въпросите за това, дали те са реални претенденти за титлата", заяви Браун.

  Сподели
257