Артета иска още трансфери


И. Ангелов

Артета иска още трансфери

Мениджърът на Арсенал Микел Артета обяви, че все още се надява да осъществи трансфери до края на прозореца в понеделник. Испанецът за първи път ръководи клуба през летен трансферен прозорец и вече взе 3 нови човека - Вилиан, Габриел и вратарят Алекс Рунарсон.

"Аз мисля, че това е много вълнуващо защото в крайна сметка това са оръжията, които ще ти помогнат да свършиш работата си по най-добър начин. Може да мечтаеш за играчи, които да доведеш и да развиеш, и да мечтаеш за перфектният човек за позиция, която смяташ за празна. Това е голяма част от индустрията.

"Тези стени, стадионът и тренировъчните игрища са страхотни, но в края на краищата всичко е до хората и екипа, който имаме, и играчите, които управляваме всеки ден. Аз се наслаждавам на това. 

"Трудно е да не се разсейваш. Очевидно имахме странна предсезонна подготовка при тези условия и прозорецът все още е отворен вече месец след старта на състезанията. Но ние знаехме за това и аз имам късмет, че играчите се справят с тази ситуация наистина добре.

"Ние опитваме да им обясняваме ситуацията и нямаше как да действаме по друг начин, освен ако те не бяха така флексибилни. Ние опитваме да им обясняваме намеренията, които имаме като клуб, и до тук те са окей с това."

  Сподели
332