Ливърпул ще постигне трудна победа над Нюкасъл


П. Пенков

Ливърпул ще постигне трудна победа над Нюкасъл

Нюкасъл - Ливърпул
Стадион: "Сейнт Джеймс Парк", Нюкасъл
Дата: 11.12.2010
Час: 19:30
Съдия: Лий Мейсън

В последен двубой от съботния ден от 17-я кръг в английската Висша лига, Нюкасъл приема Ливърпул на стадион "Сейнт Джеймсис Парк". Свраките са 12-ти във временното подреждане с актив от 29 точки, като досега имат регистирани общо 5 победи, 4 равенства и 7 загуби през настоящия сезон. Те влошиха представянето си в последните 3 кръга. Те загубиха с 5:1 от Болтън, измъкнаха точка при равенството им с Челси, а преди седмица загубиха гостуването си на Уест Бромич с 3:1, което оказа своето влияние върху позицията, която заемаха в класирането.

Новият мениджър на Нюкасъл Алън Пардю се надява да разчита на повечето си играчи за срещата с Ливърпул. Халфът Джоуй Бартън пропусна последния мач на тима поради контузия в слабините си, което отлага изтърпяването на наказанието му от 3 срещи. Капитанът Кевин Нолън пък се окачва да се завърне в игра, след като страдаше от болки в глезена, които не му позволиха да играе в последните две срещи на свраките. Стийв Харпър игра за резервния тим през средата на седмицата, като се очаква да бъде на линия, след като се възстанови от травмата в рамото си.

Съперниците им Ливърпул заемат осмата позиция в класирането с 22 точки в актива си. Отборът на Рой Ходжсън вече има положителна голова разлика, след като преди седмица победи Астън Вила с 3:0 у дома, като тима не можеше да разчита на звездите си - Джейми Карагър, Стивън Джерард и Фернандо Торес. Въпреки това, мърсисайци постигнаха успех, благодарение на доброто взаймодействие на Давид Н'Гог и Райън Бабел, които водеха атаката на тима срещу бирмингамци.

Нападателят на Ливърпул Фернандо Торес е на линия за мача с Нюкасъл. Испанският национал пропусна победата на тима в понеделник, след като трябваше да присъства на разждането на второто си дете. Капитанът Стивън Джерард е на седмица от пълното си възстановяване от разтежението си, докато ветерана Джейми Карагър ще бъде аут в продължение на 3 месеца, след като извади рамото си срещу Тотнъм.

Прогноза: Нюкасъл - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

10 ноември Нюкасъл - Блекбърн 1:2 (Висша лига)
13 ноември Нюкасъл - Фулъм 0:0 (Висша лига)
20 ноември Болтън - Нюкасъл 5:1 (Висша лига)
28 ноември Нюкасъл - Челси 1:1 (Висша лига)
05 декември Уест Бромич - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)

Ливърпул:

13 ноември Стоук Сити - Ливърпул 2:0 (Висша лига)
20 ноември Ливърпул - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
28 ноември Тотнъм - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
02 декември Стяуа Букурещ - Ливърпул 1:1 (Лига Европа)
06 декември Ливърпул - Астън Вила 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Ливърпул

142 мача
39 победи за Нюкасъл
36 равенства
67 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 245:180 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 3.80
Равен - 3.40
Ливърпул - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194