Роджърс се готви за победа над Юнайтед


Н. Гавазов

Роджърс се готви за победа над Юнайтед

Мениджърът на Лестър  Брендън Роджърс е уверен, че неговият отбор е в състояние да се завърне от Манчестър Юнайтед  с победа.

Заемайки трето място във Висшата лига и все още без  нито едно поражение, в събота "лисиците“ ще направят пътуване до "Олд Трафорд“, където не знаят победа повече от две десетилетия.

Роджърс не смята този мач за определящ, но все пак иска да го спечели. Брендън вярва, че тимът му може да го направи.

"Юнайтед е отбор от най-високо ниво с изключителни играчи, но също така знам, че Лестър не е печелил там от 21 години и съм решен да отида там и да постигна положителен резултат.

Този мач не е барометър за нашите амбиции. Имаме ред с амбициите, а сезонът е дълъг. Въпреки това ние сме в  очакване на този мач.

Юнайтед винаги ще притежава майсторство. Може би някои от последните им резултати предполагат друго, но винаги трябва да спечелите правото да играете за техния клуб.

Трябва да вярваме в себе си. Дори и да не свети нищо върху теб, трябва да повярваш в себе си и да се отправяш към  всяко място с увереността, че можеш да спечелиш там.

Имаме такова отношение и ще пътуваме към "Олд Трафорд", вярвайки, че ще имаме шансове, ако играем на нашето ниво. Знаем, че сме в състояние да покажем най-добрата си игра там", заяви Роджърс.

По-рано наставникът на "лисиците"  похвали своя бивш футболист Хари Магуайър за преминаването му в Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец.

Напомняме, че Хари стана най-скъпият бранител в света, след като "червените дяволи" платиха за него 80 милиона паунда с надежда да подсилят защитата.

"Хари е наистина едно много добро момче. Беше му много трудно, но в крайна сметка той премина в Манчестър Юнайтед. Това е голям отбор. Мисля, че с неговото привличане отбраната им е много по-стабилна", каза Брендън.

Двубоят на "Олд Трафорд" е утре, от 17:00 часа българско време.

  Сподели
215