Карагър е убеден, че Арсенал няма да попадне в топ 4


Н. Гавазов

Карагър е убеден, че Арсенал няма да попадне в топ 4

Експертът от  Sky Sports Джейми Карагър все още вярва, че Арсенал няма да се класира в топ 4 на Висшата лига.

В понеделник вечер хората на Унай Емери спечелиха 10-та си поредна домашна победа в Премиършип, уверено побеждавайки Нюкасъл с 2: 0.

Благодарение на тази победа Арсенал изпревари  Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Челси, изкачвайки се на трето място в таблицата за класиране. В допълнение, "артилеристите" са единствените  от топ 6, които през останалата част от сезона няма да се налага да играят с останалите участници в евротурнирите от Англия.

В същото време, Карагър смята, че Арсенал ще се провали, тъй като лондончаните ще играят пет от останалите седем мача извън "Емирейтс". През този сезон артилеристите пропуснаха 27 гола навън и спечелиха  само 19 точки срещу 44 у дома.

"Бих казал, че Тотнъм и Манчестър Юнайтед ще бъдат в топ 4.

Все още ме тревожи играта на Арсенал. Въпреки факта, че те не трябва да играят срещу други представители на топ 6, опонентите им са много силни и имат наистина страхотни играчи.

Освен това, гостуванията на Евертън, Уотфорд, Улвърхемптън, Бърнли в края на сезона, както и до Лестър, никак  не са лесни.

Да, те не играят срещу Юнайтед, Сити и Ливърпул, но даже  равенство в такива мачове може да бъде добър резултат за тях.

Навън  те пропускат почти по два гола, а за сухи мачове изобщо не става дума.  27 получени гола - това е ужасно много. Контрастът им с домашната форма е невероятен", заяви Карагър.

  Сподели
431