Мойс не вярва, че Ливърпул е готов да спечели Висшата лига


Н. Гавазов

Мойс не вярва, че Ливърпул е готов да спечели Висшата лига

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс е на мнение, че сегашният Ливърпул не се доближава до своя най-добър образ от миналото и може би все още не е готов да спечели Висшата лига на Англия.

Напомняме, че мърсисайдци провеждат своя най-добър старт в историята на клуба, след като победиха Саутхемптън с 3:0 през уикенда. Така колективът на Юрген Клоп записа седем победи от седем мача, включително и шест в английския елит, благодарение на което стана едноличен лидер в класирането.

Мойс обаче има големи съмнения, че Ливърпул е в състояние да удържи позицията си на върха до края на сезона, тъй като "червените" не са успявали да направят това в миналото, когато са имали по-класен състав.

"Не, аз не мисля, че Ливърпул е готов да спечели Висшата лига. Според мен, те наистина притежават много добър отбор, но погледнете назад във времето и вижте какви велики отбори е имал Ливърпул, когато за тях играеха Алонсо, Масчерано, Джерард и Торес.

Сега Ливърпул също има много добър отбор, но аз не знам, дали тя е толкова добра, както през предишните години. Те играят в добър стил, притежават изключителни нападатели и за това ще кажа, че представляват истинска заплаха", заяви Мойс.

  Сподели
517