Невил предрича напускане на Венгер


Н. Гавазов

Невил предрича напускане на Венгер

Експертът от "Скай Спортс" Гари Невил предсказа напускане на Арсен Венгер от поста мениджър на Арсенал след края на сезона. Напомняме, че френският специалист има двегодишен договор с "артилеристите", но още преди да достигне средата на това съглашение, Арсен много увеличи недоволството срещу себе си.

"Мисля, че той ще напусне в края на сезона. Мисля, че този двегодишен контракт бе димна завеса, за да се опитат да преодолеят истерията, която ги заобикаляше през миналия сезон, когато изтичаше съглашението му.

Проблемът е в това, че резултатите от последните седмици са ужасни. Те ужасно започнаха годината. Оказаха се под натиск, отново се появиха онези ужасни банери и не са далече протестните шествия.

Знам, че загубиха финала за Купата на Лигата и знам, че хората ще обвиняват времето, но в четвъртък с Манчестър Сити те сбраха само 25 000 човека на своя стадион. Удивително е да наблюдаваш "Емирейтс" толкова пуст. Знам, ще кажете, че времето е виновно, но Сити напълни своя сектор.

Мисля, че ако Арсенал се сражаваше за титлата или просто добре играеше, на стадиона щеше да има 60 000 човека.

Според мен, празният стадион е проблем за собствениците и даже за Венгер. За това мисля, че ще си тръгне в края на сезона", заяви Невил.

 

 

  Сподели
231