Юнайтед обявява трансфера на Санчес в четвъртък


Н. Гавазов

Юнайтед обявява трансфера на Санчес в четвъртък

Трансферът на Алексис Санчес от Арсенал в Манчестър Юнайтед ще бъде обявен в четвъртък, 18 януари. Това съобщи чилийският журналист Марк Карденас, за когото се знае, че е близък приятел с играча на "артилеристите". Малко след това друг представител на медиите - Педро Хернандес - потвърди тази информация.

Също така стана известно, че частен самолет е излетял от Манчестър за Лондон в сряда вечер. На борда се е намирал Хенрих Мхитарян. Обратният полет ще бъде с един пасажер - Алексис Санчес. Самолетът е нает от Манчестър Юнайтед.

Малко след полунощ българско време Матео Педроси от Calciomercato пък пусна хаштаг #MkhitArsenal

Още едно доказателство за предстоящия преход на Мхитарян в Арсенал е присъствието на арменеца заедно със своя агент Мино Райола на стадион Aj Bell Stadium. Според свидетели, при появата на Пол Погба на входа на стадиона, французинът и Хенрих се прегърнали, пожелавайки си успехи в бъдеще. Малко след това Пол се качил в автомобила си и отпътувал в неизвестна посока.

Напомняме, че Юнайтед съгласува личния договор на Санчес. Контрактът на чилиеца е за 4.5 години и е на стойност 14 милиона паунда на година.

  Сподели
128