Марк Дийн: Венгер ме нарече посмешище


Н. Гавазов

Марк Дийн: Венгер ме нарече посмешище

Реферът Марк Дийн даде гласност на разговора си с мениджъра на Арсенал Арсен Венгер след мача между УБА и "артилеристите" на 31 декември. Напомняме, че срещата завърши 1:1, като французинът не беше доволен от съдийството заради отсъдената дузпа за домакините в 89-ата минута, което отне победата на лондончани.
.
По-късно Венгер бе наказан да не води тима си от пейката за три двубоя и беше глобен с 40 000 паунда, като причината за това е вербалната атака на французина спрямо Дийн.

Сега на бял свят се появиха и някои подробности от инцидента, който се случи в съблекалнята на съдиите.

"Когато влязохме в съблекалнята след края на мача, мистър Венгер застана пред вратата и каза на стюарда на УБА да го пусне да влезе. Той бе много агресивен към мен, агресивно се наведе към мен и също така агресивно ме сочеше с пръст, няколко пъти казвайки: "Вие не бяхте справедлив".

Попитах го: "Така ме наричате измамник?". Той отговори с: "Държа на това, което вече казах - вие не бяхте справедлив". След това той каза: "Много пъти си постъпвал така с нас, вие трябва да сте професионалист, но ти си посмешище". След това стюардът го избута извън стаята", заяви Дийн.

 

  Сподели
132