Официалният сайт на Nike: Коутиньо е готов да засвети на Камп Ноу


Н. Гавазов

Официалният сайт на Nike: Коутиньо е готов да засвети на Камп Ноу

На официалния сайт на компанията Nike, която е технически спонсор на Барселона, снощи се появи съобщение, съгласно което полузащитникът на Ливърпул Филипе Коутиньо е преминал в лагера на каталунския клуб. Потребителите на сайта забелязаха надпис за Коутиньо с новата фланелка на Барселона, а също така и текст със заглавие: "Там, където се случва магия", съгласно който футболистът е станал играч на каталунците.

"Филипе Коутиньо е готов да изгрее на "Камп Ноу". Купувайте формата на Барселона сезон 2017/18 с името на вълшебника", се казва в сайта на компанията.

По-късно тази публикация бе изтрита от сайта. Към момента не е ясно, дали става за дума за шега от страна на хакери или техническият партньор на Барселона по погрешка преждевременно е съобщил за трансфера на играча.

По-рано се съобщаваше, че Коутиньо желае да се присъедини към Барселона през януари и вече е разпоредил на представителите си да му търсят жилище в каталунската столица. Освен това се появиха информации, че двата клуба ще започнат преговори за трансфера на бразилеца на 3 януари.

 

  Сподели
215