Конте: Такива победи укрепват нашата увереност


Н. Гавазов

Конте: Такива победи укрепват нашата увереност

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнение за победата над Хъдърсфийлд с 3:1 в мач от 17-я кръг на Висшата лига на Англия, а също така оцени перспективите пред лондончани в надпреваратаз а титлата.

"От самото начало играхме с великолепна настройка и желание да победим силен отбор. Не забравяйте, че Хъдърсфийлд победи Манчестър Юнайтед и създаде много проблеми на Манчестър Сити, който го победи едва в последните минути. За това трябва да сме доволни от своята игра.

Такива победи укрепват нашата увереност в своите сили, особено след поражения, както се случи в мача с Уест Хем. Спечелихме 7 от последните си 9 мача, един завършихме наравно като гости на Ливърпул и отстъпихме само на Уест Хем.

Заемаме добра позиция в първенството, но към момента има отбор, който просто не може да бъде спрян. В противен случай заедно с Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Ливърпул щяхме да се борим за титлата. Това не значи, че ще се откажем от опитите да догоним Манчестър Сити, но в действителност на нас ще ни се наложи да побеждаваме във всеки мач до края на първенството, надявайки се на провал на лидера", заяви Конте.

 

 

  Сподели
132