Почетино: Проблемът на някои играчи е, че аз съм босът тук


Н. Гавазов

Почетино: Проблемът на някои играчи е, че аз съм босът тук

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира думите на защитника Дани Роуз, който след победата с 2:1 над Борусия Дортмунд заяви, че е бил ядосан заради отсъствието си от стартовия състав за мача с Арсенал от 12-я кръг на Висшата лига на Англия.

"Не е лесно да вземаш решения относно стартовия състав на отбора. Играчите, които остават извън заявката и не се появяват на терена редовно, се чувстват нещастно. Но това е нормално. Радвам се за Роуз. Той добре се представя и аз нямам претенции относно поведението му. Той не проявява чувства, когато общува с мен, за това съм изненадан от думите му. Ден преди мача между нас се състоя разговор, в който той по никакъв начин не показа, че е бил ядосан. Разбира се, той бе разстроен, но за това, че Роуз е ядосан аз разбрах по-късно.

На мен ми харесва, когато играчите проявяват емоции. Това показва тяхната заинтересованост и желание да играят. Но Роуз не прояви емоции се държеше нормално. Разбира се, всички футболисти, които не попадат в състава се сърдят, но техният проблем е в това, че тук аз съм босът", заяви Почетино.

 

  Сподели
122