Клоп: Не се безпокоя от слуховете за Салах и Коутиньо


Н. Гавазов

Клоп: Не се безпокоя от слуховете за Салах и Коутиньо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази увереността си, че мърсисайдският клуб ще успее да удържи Филипе Коутиньо и Мохамед Салах от заминаване за Испания. 25-годишният бразилец бе цел на Барселона през лятото и се очаква, че каталунците отново ще се активизират по този въпрос след края на сезона. Що се отнася до Салах, в испанската преса се появиха предположения, че Реал Мадрид поглежда към египтянина - наскоро дори бившият нападател на Тотнъм Ахмед Мидо каза, че "съвсем скоро" сънародникът му ще се отправи към "Сантяго Бернабеу".

Клоп обаче не е обезпокоен относно слуховете около двамата играчи. Немецът е убеден, че Ливърпул е в състояние да огради двете звезди от интереса от страна на Примера дивисион.

"Никак не се безпокоя относно последните слухове. Задачата на Ливърпул е да задържа най-добрите си играчи в отбора и мисля, че няма никакви проблеми с това. Нашата политика остава неизменна в това отношение. Клубът трябва да направи всичко възможно, за да искат те да играят тук и да бъдат мотивирани. За това съм и спокоен", заяви Клоп.

 

  Сподели
182